Σύνδεση

Δεν είστε μέλος ακόμη?
Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Ζητήστε ένα νέο εδώ.

Πρόσφατα άρθρα

CNN Greece

Demo Themes

Αλλάξτε σε:

Διαφημίσεις

Youtube Playlist

Google Hangouts: Διαθέσιμη η έκδοση 4.0 για Android συσκευές

Google Hangouts: Διαθέσιμη η έκδοση 4.0 για Android συσκευές
Η Google διέθεσε επίσημα την έκδοση 4.0 της δημοφιλούς εφαρμογής ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων Google Hangouts για λειτουργικό σύστημα Android. Η νέα αυτή έκδοση, περιλαμβάνει ένα ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης, σημαντικές διορθώσεις ασφαλείας, αύξηση της ταχύτητας της εφαρμογής αλλά και προσθήκη νέων χαρακτηριστικών που έλειπαν μέχρι σήμερα. Αν και η εταιρεία δεν αναλύει εις βάθος στο επίσημο blog της τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης, δίνει έμφαση σε μερικά από αυτά στα οποία αναφερόμαστε παρακάτω.

Πρώτα όμως να τονίσουμε ότι το ανανεωμένο layout της εφαρμογής βασίστηκε στο 'Material Design' της Google, το οποίο γνωρίσαμε για πρώτη φορά πέρυσι στα πλαίσια του Android 5.0. Χάρη σε αυτό, η απόκριση της εφαρμογής στο άγγιγμα του χρήστη είναι ταχύτερη, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία αλληλεπίδρασης με αυτή. Ακόμη η προσθήκη της επιλογής Compose διευκολύνει σημαντικά την έναρξη μιας νέας συζήτησης, ενώ η λίστα επαφών μαζί με τα συνημμένα που και αυτά βελτιώθηκαν βοηθούν την γρήγορη εύρεση ατόμων και τον εύκολο διαμοιρασμό αρχείων, αντιστοίχως.

Επιπλέον το Hangouts γίνεται γρηγορότερο. Πολλές είναι οι βελτιώσεις που έλαβαν χώρα και σε αυτό τον τομέα, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η αναμονή κατά την αποστολή ενός μηνύματος ή κατά την διάρκεια του video chatting. Τέλος η Google κατάφερε να μειώσει την ενέργεια μπαταρίας που καταναλώνει η εφαρμογή μέσω κατάλληλων τροποποιήσεων. Εσείς χρησιμοποιείτε το Google Hangouts; Πώς σας φαίνεται η νέα έκδοση;
Πηγή: http://www.myphone.gr


Δημοσίευση σχολίου

Αξιολογήσεις

Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται αξιολογήσεις.