Σύνδεση

Δεν είστε μέλος ακόμη?
Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε.
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Ζητήστε ένα νέο εδώ.

Πρόσφατα άρθρα

CNN Greece

Demo Themes

Αλλάξτε σε:

Διαφημίσεις

Youtube Playlist

Τι ψάχνουν οι γυναίκες που μπαίνουν σε ιστοσελίδες πορνό

Τι ψάχνουν οι γυναίκες που μπαίνουν σε ιστοσελίδες πορνό
Μία νέα έρευνα είδε το φως της δημοσιότητας στη Βρετανία αναφορικά με το τι ψάχνουν οι γυναίκες που επισκέπτονται σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου όπως το Pornhub και το Redtube.

Όπως μεταδίδει η thedailybeast η έρευνα η οποία διεξήχθη από τις δύο αυτές ιστοσελίδες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες ψάχνουν κατά κύριο λόγο να παρακολουθήσουν πορνό λεσβιακού περιεχομένου.

«Έτσι οι γυναίκες φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για την παρακολούθηση γυναικείας απόλαυσης στην οθόνη, αντί του συνηθισμένου τύπου πορνό που προσφέρει συνήθως μια ανδρική σκοπιά», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Οι κατηγορίες που έβλεπαν πιο συχνά οι γυναίκες ήταν «λεσβιακό» και «ομοφυλόφιλο», επισημαίνει το δημοσίευμα κάτι που δείχνει ότι οι γυναίκες αναζητούσαν ομοφυλοφιλικό πορνό με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από ότι το «straight» πορνό.

Σε ότι αφορά τις πορνοστάρ τις οποίες αναζητούν με μεγαλύτερη συχνότητα οι γυναίκες, η έρευνα δείχνει ότι διαφέρουν σε σχέση με αυτές των ανδρών. Στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκεται η Κιμ Καρντάσιαν, και ακολουθoύν η Farrah Abraham, η Lisa Ann, ο James Deen και η Mia Khalifa.

Τα πρωτεία πάντως των όσων επισκέπτονται το Pornhub και το RedTube παραμένουν οι άνδρες με ποσοστό 76% έναντι 24% των γυναικών κατά μέσο όρο παγκοσμίως.

Σε ότι αφορά τις χώρες με το μεγαλύτερο αριθμό γυναικών που επισκέπτονται σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, η έρευνα έδειξε ότι είναι:

Φιλιππίνες με 35%, Βραζιλία με 35% Ινδία 30% Αργεντινή 30%, Πολωνία 29%, τη Σουηδία 29%, Αυστραλία 28%, το Μεξικό 28%, Ολλανδία 27%, Βέλγιο 27%, Ισπανία 26%, Ρωσία 25%, Γαλλία 24%.

Πηγή: http://nocomments.gr


Δημοσίευση σχολίου

Αξιολογήσεις

Η αξιολόγηση είναι διαθέσιμη σε μέλη μόνον.

Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε γα να ψηφίσετε.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται αξιολογήσεις.